Skidt anden halvleg kostede sejren

I store træk blev aftenens kamp en kopi af sidste uges kamp mod SønderjyskE Herrer: En fremragende første halvleg med gode præstationer og Mors-Thy Håndbold i teten, og en rædderlig anden halvleg, hvor spillet faldt fra hinanden, og hvor Skanderborg Håndbold langsomt men sikkert hentede og overtog Mors-Thy Håndbolds føring og sikrede sig en sejr på 27-24.

Storspillende Bech
Det startede ellers godt. Rasmus Bech lukkede fuldstændigt og aldeles ned i kassen, og således skulle der gå 17 ½ minut, inden hjemmeholdet scorede sit 3. mål. Bech hev de helt store redninger op - herunder to straffekast og adskillige fri chancer. Skanderborg Håndbold kom bedre med i anden halvdel af første halvleg, men Mors-Thy Håndbold sluttede bedst af og gik til pause med en redning og en scoring på tomt mål fra Rasmus Bech og 9-14 i Mors-Thy-favør.

Spænding til det sidste
Som i forrige kamp kom Mors-Thy Håndbold skidt ud fra pausen. Skanderborg Håndbold lagde ud med et par hurtige reduceringer, og Mors-Thy Håndbolds føring var skrumpet til 12-14. Hjemmeholdet knoklede, og udligningen kom ved 17-17 efter 38 minutters spilletid og 10 minutter senere var Mors-Thy Håndbold bagud med tre ved stillingen 23-20. Jonas Wille forlangte timeout, og derefter fik de blå udlignet til 23-23 - og spændingen var intakt med 10 minutter tilbage. Små fem minutter senere blev det også 24-24 ved Allan Toft Hansen - desværre blev det Mors-Thy Håndbolds sidste scoring i opgøret, og det blev Skanderborg, som kunne juble over en sejr på 27-24.

HTH Herreligaen, 21. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-24 (9-14)

Udvisninger: Skanderborg Håndbold 5, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 2-4, 2-8, 4-8, 6-9, 6-13, 9-13, 12-14, 13-16, 15-16, 18-18, 20-18, 23-20, 23-23, 24-24