Skjern Håndbold var for gode

De forsvarende danske mestre var for stor en mundfuld for Mors-Thy Håndbold i aftenens kamp i en tætpakket Sparekassen Thy Arena | Mors - 1.566 fans satte sæsonrekord på tilskuerpladserne.

Mors-Thy Håndbold var uden Marcus Dahlin og Nicolai Sommer, og Lasse Pedersen var stødt til truppen efter flere dages sygdom, og derfor stillede Mors-Thy’erne med en uvant start-7’er med bl.a. Nicolaj Spanggaard og Jacob Hessellund på højre back og højre fløj.

2 x Toft tordnede
Hjemmeholdet fik en god start på kampen og med gode forsvarsaktioner og et par kontrascoringer, bragte Mors-Thy Håndbold sig foran 3-1. Motoren hos Skjern Håndbold hed Eivind Tangen, som havde sidste hånd på 5 af sit holds første seks scoringer. Erik Toft scorede fem gange, og Allan Toft Hansen blev flere gange sat flot i scene på stregen, bl.a. med gode assists fra Erik Toft og Mads K. Andersen. Kasper Fruerlund afsluttede første halvleg med sin første ligascoring til pausestillingen 15-17.

For mange fejl
Til trods for at Søren Nørgård startede 2. halvleg med at reducere til 16-17, var Mors-Thy håndbold aldrig rigtig tæt på - dertil var Skjern Håndbold ganske enkelt for gode, og havde det ikke været for Ronnie Nicolaisens redninger i målet, kunne nederlaget sagtens være blevet endnu større. 2. halvleg var præget at individuelle fejl samt et for dårligt returløb, der gav Skjern Håndbold i nærheden af 10 kontrascoringer, og altså et slutresultat på 26-33.

Tilskuerne i Sparekassen Thy Arena | Mors kårede Ronnie Nicolaisen til Man of the Match, og Erik Toft løb med topscorerværdigheden med sine 6 scoringer.

Herre Håndbold Ligaen, 15. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 26-33 (15-17)