Holdfoto.JPG

Smalt nederlag i Nordsjælland

Heldigvis betød det ikke noget, da Mors-Thy Håndbold lod begge point blive i Hillerød i eftermiddagens kamp mod Nordsjælland Håndbold. Inden kampen var Mors-Thy Håndbold sikret slutspil, mens hjemmeholdet skulle vinde for at være 100 % sikre på at undgå den ene af de to direkte nedrykningspladser.

I første halvleg var de blå i teten og først tre minutter før pausen havde Nordsjælland Håndbold deres første føring ved 13-12, som blev til 15-14 ved pausen. I anden halvleg øgede hjemmeholdet, men scoringer af Bjarke Christensen og Sander Øverjordet udlignede. Herfra blev der byttet mål, og det var helt lige med 11 minutter igen og 22-22 på måltavlen. Nordsjælland Håndbold udnyttede et par Mors-Thy-fejl til at bringe sig foran 25-22, og nogle gode mål i slutfasen var ikke nok til at undgå en Nordsjælland-sejr på 28-27.

Grundspillet i HTH Herreligaen er færdigspillet, og vi kender dermed slutspilspuljerne og kvalifikationspuljen, og vi må sige farvel til Skive fH og TMS Ringsted, der efter dagens dramatiske kampe i bundstriden må en tur i 1. division. Stort tillykke til grundspilsvinderne fra GOG

HTH Herreligaen: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-27 (15-14)