Søren H. efter smalt GOG-nederlag: Det siger meget om, hvor Mors-Thy Håndbold er lige nu!

Et mål. Ét sølle mål var forskellen mellem GOG og Mors-Thy Håndbold efter dagens dyst på Sydfyn. 26-25 stod der på måltavlen efter en flot præstation af Mors-Thy Håndbold, som i hvert fald fortjente et point eller måske endda to. Kampen blev ledet af et norsk dommerpar på udviklingstur i den danske liga - om det var en god idé kan diskuteres.

Dahlin med gang i skudarmen
Første halvleg blev indledt med norsk power fra begge hold. Erik Toft og GOG’s Stig-Tore Moen Nielsen sørgede for de første fire scoringer. Der var langt mellem scoringerne i kampens start, og tre udvisninger på de første 14 minutter gjorde det ikke let for Mors-Thy Håndbold, men Marcus Dahlin fik gang i skudarmen og holdt med et par stående hug og gode hopskud Mors-Thy Håndbold inde i kampen. Sidst i kampen var Mors-Thy Håndbold foran 11-12 med mulighed for 2-målsføring, men i stedet scorede GOG halvlegens tre sidste mål og kunne gå til pausen med en føring på 14-12.

Nicklas Graugaards første ligescoring
Mors-Thy Håndbold kom bedst fra start i anden halvleg. To scoringer af hhv. Frederik Tilsted og Erik Toft bragte balance i regnskabet, og Nicklas Graugaard sørgede med sin første ligascoring for en blå føring ved 15-16, og Emil Bergholt øgede yderligere til 15-17. GOG svarede igen og udlignede til 17-17 under Mors-Thy Håndbolds 6. udvisning og bragte sig også foran 18-17. En otte minutters blå scoringspause blev brudt af Dahlins 6. scoring til 19-19, og spændingen var intakt med otte minutter tilbage af opgøret. Desværre var marginalerne ikke med Mors-Thy Håndbold, og GOG trak det længste strå.

Søren Hansen:
- Det er en mærkelig følelse at sidde og være SÅ skuffet over ikke at få point i GOG. Endnu en gang var det de berømte marginaler, som gjorde udslaget. Men det siger meget om, hvor Mors-Thy Håndbold er lige nu, at vi er så tæt på i GOG.

Ros til drengene
Jeg er meget tilfreds med første halvleg bortset fra de sidste to minutter, hvor GOG straffer et par fejl og derfor går til pause med en føring. Så er jeg tilfreds med den måde, hvorpå vi starter anden halvleg og klarer os igennem et par udvisninger. Vi var der, hvor vi gerne ville være. GOG laver kun 26 mål på hjemmebane, hvilket vidner om et godt forsvar, selvom vi spiller 12 minutter i undertal.

Drengene skal roses for deres udstråling og tro på tingene og for godt returløb i store dele af kampen. Nu skal vi lige have lov til at fordøje den her skuffelse - og så klør vi på frem mod kampen mod Ribe på lørdag.

Primo Tours Ligaen, 16. runde: GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold 14-12 (26-25)