Søren Hansen efter nederlag til BSH: Vi kigger indad

Mors-Thy Håndbold kom for alvor ned på jorden igen efter den flotte sejr over Skjern Håndbold for blot fire dage siden. De blå blev sat til vægs af et godt spillende BSH-mandskab, som totalt tog styring af kampen efter 15 minutters spil.

God Mors-Thy start
Der var knald på fra start. Begge hold lagde fra land i højt tempo, og Bjerringbro-Silkeborg kom foran 3-4, inden Mors-Thy Håndbold scorede fire gange i træk og på samme tid fik Søren P. gang i redningerne. En 7-4-føring og en rigtig god start for hjemmeholdet med 1400 tilskuere i ryggen. Men herfra gik det galt. Først udlignede BSH til 7-7, og efterfølgende var det Mads K. Andersen, som bragte sit hold foran og indledte 20 meget målfattige minutter for Mors-Thy Håndbold, og pausestillingen var 9-17 i BSH’s favør.

Brændte chancer
Mors-Thy Håndbolds trængsler fortsatte i anden halvleg. Bjerringbro-Silkeborg kom alt for let til scoringer, hvorimod vi havde svært ved at spille os til at chancer, og brændte flere store muligheder. Mors-Thy Håndbold formåede ikke at lave et comeback, og gæsterne vandt også anden halvleg til slutresultatet 20-32.

Søren Hansen: Vores bundniveau er for lavt
Cheftræner Søren Hansen var ærgerlig over kampens udvikling.

- Vi får jo en god start, og publikum er med os, men endnu en gang punkterer Bjerringbro-Silkeborg os fuldstændigt. Der sniger sig for mange fejl ind, og dem straffer BSH prompte og trækker fra, så kampen er afgjort inden pausen. BSH ramte dagen, og de gjorde vi ikke - som jeg har sagt før, så er vores topniveau er rigtig godt, men vores bundniveau er desværre også tilsvarende lavt, og i dag for lavt over for lang tid.

Det er træls at tabe så stort på hjemmebane, men vi kigger indad og tror på at vi stadig gør de rigtige ting. Jeg har stor tro og tillid til mit hold, og vi er stadig med i kampen om Top-8, slutter Søren Hansen.

Debutant Midtgaard
Der var debut til Marcus Midtgaard på et hold, som i dag præsterede et holdkort med hele otte spillere af ”egen avl”, som har spillet ungdomshåndbold i moderklubberne Thisted IK eller HF Mors.

Primo Tours Ligaen, 19. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 20-32 (9-17)