Søren Hansen: Imponerende comeback

Cheftræner Søren Hansen havde det store smil på efter sejren over Skanderborg Håndbold. Efter en skidt første halvleg, hvor Mors-Thy Håndbold var bagud med tre mål, leverede de blå et klasse-comeback i anden halvleg foran 1.110 ellevilde tilskuere i Thy Hallerne.

Søren Hansen:
- Det var en vild kamp og et flot comeback af drengene. Vi bevarer roen, og ingen slår op i banen, selvom vi er bagud 10-15. Vi leverer en rigtig fin indsats og spiller os lige så stille tilbage i kampen - Spanggaard kommer ind og står godt i forsvaret, Mads og Erik supplerer hinanden godt på venstre back, og Søren P. står en fin kamp.

I første halvleg får Skanderborg lov til at skyde uden tacklinger, mens vi er meget skarpere i anden halvleg, hvor vi får rettet forsvaret til og taget god højde. Vi tvinger dem til at spille 7-mod-6 - det har de ikke spillet de sidste fem kampe jeg har set. Ligeledes bliver vi lukket ned i samtlige dueller, hvor vi i anden halvleg vinder vores dueller.

Jeg må rose drengene for anden halvleg, som vi vinder 17-10, og helt generelt for et voldsomt imponerende comeback. Og alle vores fantastiske tilskuere var helt klart med til at skabe vendingen i kampen, hold nu op for en megafed stemning - tak for det.

Herre Håndbold Ligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 26-22 (9-12)