Søren Hansen: Masser af ting at tage med

Cheftræner Søren Hansen:

-  Igen synes jeg, at vi spiller en kamp, hvor vi kan tage en masse ting med. Vi snakkede om at vise moral inden kampen, og den var 100 % til stede. Vi fik set nogle gode ting fra vores spillere, og nu skal vi bare holde snuden i sporet, se på vores præstation og forsøge at forbedre os hele tiden, så skal det nok komme.

Vores første halvleg var ikke prangende, og Bjerringbro-Silkeborg er gode til at straffe os. I første halvleg får vi aldrig stillet vores forsvar rigtigt, men det gør vi til gengæld i anden halvleg, hvor vi får justeret og spiller en flot kamp og faktisk ryster BSV lidt, da vi henter ind på dem. Havde vi scoret på vores frie chancer i første halvleg, havde vi haft en mindre margin at indhente, men den blev desværre for stor ved pausen.

Kasper Lindgren viser gode takter forsvarsmæssigt, hvor han sammen med Allan Toft er med til at stabilisere forsvaret i anden halvleg, ligesom Søren P. kommer godt igen, da han kommer på banen for anden gang. Ros til drengene for ikke at slå op i banen og turde løbe hele kampen igennem - vi laver ni mål på kontra, hvilket er fint. Vi har fortsat fokus på at træne og forberede os godt, og vi arbejder hele tiden benhårdt på at få det til at lykkes.”

Herre Håndbold Ligaen, 5. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 27-23 (18-11)