Søren Hansen: Tak Bette Balkan!

Der var brede smil i hele lejren, da Mors-Thy Håndbold vandt søndag eftermiddag i Fredericia. Lasse P. bidrog godt til Mors-Thy Håndbolds gode start på kampen, og noterede sig for i alt fire mål i kampen:

- Det var en fin kamp. Vi var i kontrol hele første halvleg, hvor vi fik lukket godt ned for Fredericias kontrafase og specielt deres andenbølge. Vi stabiliserede os godt defensivt med Nicklas, der var flyvende i kassen, og samtidigt spillede vi generelt noget fornuftigt angrebsspil, hvor vi kom til gode afslutninger de fleste gange.

I anden halvleg forsøgte vi at lukke kampen hurtigt, men Fredericia kom lidt med i kampen qua et par udvisninger og havde også momentum i små perioder. Vi var på intet tidspunkt nervøse, og genvandt også hurtigt kontrol over kampen igen, og vi vandt fortjent, synes jeg.

Hos cheftræner Søren Hansen var de store følelser i spil - både undervejs i kampen, hvor bl.a. tidtagerbordet drillede, men også efterfølgende hvor han blev overrasket af Bette Balkan:

- Allerførst vil jeg takke Bette Balkan og alle de fans, der var taget med helt til Fredericia. Vi overtog hallen på banen og på lægterne, og det var en fornøjelse at have dem i ryggen. Og så med fødselsdagssang og gave, det var så smukt og rørende - det var jeg sgu glad for.

I forhold til kampen så leverede vi en flot og koncentreret præstation i første halvleg. Det var en meget flot halvleg, som gjorde, at der kom ro på, og at tingene blev nemmere at arbejde med. Returløbet var ekstremt godt og det samme kan jeg sige om vores forsvar. Vi fik afviklet vores angreb godt i starten af kampen - generelt var det bare en helstøbt første halvleg.

Anden halvleg blev mere rodet, vi fik den langt hen ad vejen afviklet, som vi gerne ville med de forudsætninger vi havde. Vi spillede en del i undertal, men vi blev ikke usikre og i tvivl om, hvad vi skulle gøre, og vi var hele tiden klar på omstillingerne i spillet - så stor ros til drengene for at holde fokus, lyder det fra Søren Hansen, som fortsætter:

- Holdet er ved at sætte sig, hvis man kan sige det sådan. Alle bidrager, uanset om man starter inde eller kommer ind i løbet af kampen, og alle kender deres roller. Så det er en stor fornøjelse lige nu, og vi rider lidt på en bølge med tre sejre i træk - det skal vi nyde.

Primo Tours Ligaen, 15. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 22-26 (9-16)