Som nat og dag

En fantastisk første halvleg var desværre ikke nok til en sejr over KIF Kolding København. De to halvlege var som nat og dag, og Mors-Thy Håndbold kunne ikke følge med værterne, da det gjaldt.

Mors-Thy Håndbold fik en fremragende start på kampen. Via koncentreret forsvarsspil og dejligt pågående angrebsspil bragte gæsterne sig i front 3-7 efter knapt 11 minutters spil. Mors-Thy’ernes tempo gjorde ondt på KIF, som flere gange knapt nåede tilbage over midterlinjen efter en scoring, inden bolden lå i kassen i den anden ende. Hjemmeholdet med Bo Spellerberg i spidsen hentede et par mål og kom på 9-11, inden gæsterne igen udbyggede føringen. En velspillet og næsten fejlfri første halvleg fra et viljestærkt og energifyldt Mors-Thy-hold, som kunne gå til pause med en flot føring på 15-21.

Anden halvleg startede ud med et par hurtige KIF-scoringer, inden Mors-Thy Håndbold fik svaret igen. To spilstop grundet problemer med haluret og en fremskudt 5-1’er kastede grus i den blåklædte maskine, og efter 44 minutters spil bragte hjemmeholdet sig i front for første gang i kampen. Det var som to forvandlede hold - Mors-Thy Håndbold spillede sidelæns, lavede fejl og tog forkerte beslutninger, mens KIF fik stabiliseret deres forsvar, scorede efter behag og langsomt, men sikkert hentede Mors-Thy Håndbolds ellers så komfortable føring. Således gik tabte gæsterne perioden fra det 35. til 53. minut med hele 13-3 og gik fra banen med et klart nederlag på 35-31.

Næste kamp er fredag d. 1. december, hvor vi skyder julemåneden i gang med en kamp mod TM Tønder i Sparekassen Thy Arena | Mors.

888ligaen, 12. runde: KIF Kolding København - Mors-Thy Håndbold 35-31 (15-21)