Stærk sejr i SønderjyskE

YES! Endnu en sejr til de blåklædte fra Mors og Thy. Efter en forbilledlig indsats i SønderjyskE, tog Mors-Thy Håndbold begge point med hjem fra en fyldt Skansen i Sønderborg.

Storspillende Mads A.
Der var fart over feltet i Skansen fredag aften - begge hold lagde ud i et hæsblæsende tempo fra start med hurtig midte efter scoringer, masser af kontramål og tempo i angrebsspillet. Mors-Thy Håndbold bragte sig foran 0-1, men derfra var det SønderjyskE, som var i spidsen, mens gæsterne hele tiden var lige i hælene. Største SønderjyskE-føring var ved 11-8.

Hjemmeholdets Chris Jørgensen voldte Mors-Thy-forsvaret problemer, og SønderjyskEs hurtige fløje straffede Mors-Thy Håndbolds fejl. Hos Mors-Thy Håndbold spillede indskiftede Mads K. Andersen en stor første halvleg med fem scoringer på blot 15 minutter. Første halvleg bød også på en akrobatisk Søren P.-redning på Christian Jensens kontraforsøg.

Mors-Thy i teten
Anden halvleg åbnede med scoringer af henholdsvis Dahlin og Søren Nørgård, som bragte Mors-Thy Håndbold foran for første gang siden 0-1. Billedet var vendt - nu var det med Mors-Thy Håndbold i teten og med en føring på 19-23, så det godt ud halvvejs i anden halvleg. Stefan Nielsen fik gang i scoringerne, Dahlin bombede løs, og Mads K. Andersen forsatte det gode spil fra før pausen. SønderjyskE pressede på ved stillingen 23-25, men tættere på kom de aldrig, og trods en hektisk afslutning med otte scoringer og 2 timeouts, kunne Mors-Thy Håndbold juble over endnu anden sejr i træk og fem point i de sidste 3 kampe.

Stor tak til Bette Balkans medrejsende fans, som endnu en gang satte kolorit og lyd på lægterne i Skansen. Vi ses i Thy Hallerne på torsdag mod Skanderborg Håndbold!

Herre Håndbold Ligaen, 11. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 27-30 (13-12)

Marcus Dahlin 10
Mads K. Andersen 8
Søren Nørgård 6 (2)
Stefan Nielsen 3
Erik Toft 2
Lasse Pedersen 1

Stillinger undervejs: 0-1, 2-2, 5-3, 7-7, 11-8, 12-12, 13-14, 16-19, 19-19, 19-22, 20-24, 23-25, 24-28

Udvisninger: SønderjyskE Herrer 2, Mors-Thy Håndbold 1

Tilskuertal: 2.157