Stærk sejr over Skanderborg Håndbold

Der var spænding til det sidste, da Mors-Thy Håndbold besejrede Skanderborg Håndbold med cifrene 27-24 lørdag eftermiddag i Fælledhallen i Skanderborg, hvor 175 medrejsende blå fans var med til at danne en fantastisk kulisse om en mere spændende end velspillet kamp.

Pauseføring
Allerede fra kampens start fornemmede man, at der var noget godt i vente. Mors-Thy Håndbold spillede sig til fine chancer og havde ikke de store problemer med at passere Bertram Obling i Skanderborgs mål - især Dahlin boltrede sig med scoringer fra distancen. Hverken udvisninger eller Skanderborgs forsøg med 7-mod-6-spil gav skår i glæden hos Mors-Thy Håndbold. Fra stillingen 6-6 var Mors-Thy Håndbold i front resten af kampen, og pausestillingen var 11-14 - i øvrigt efter en scoring af Søren Nørgård, som opsnappede en tværaflevering og lagde bolden i tomt mål.

Stærk Ronnie Nicolaisen
Erik Toft startede anden halvleg ud med at bringe sit hold foran med fire. Herefter fik hjemmeholdet bedre fat, kom lettere til deres mål og hentede ind på Mors-Thy Håndbold - bl.a. ved stillingerne 14-15 og 17-18. Mads K. Andersen afværgede dog faren med et drøn af en underhånd til 17-19.

Efter en hæsblæsende start på anden halvleg blev scoringsfrekvensen sat ned, og derfor var hver enkel scoring vital. Skanderborg havde skiftet Kristoffer Laursen ind, og han gjorde sit til at forhindre Mors-Thy’erne i at finde målet. I den anden ende var der ligeledes skiftet målmand, og hvilken entré den gode Ronnie Nicolaisen gjorde: Kun sølle to Skanderborg-scoringer tillod han fra 40. minut til 53. minut. og var om nogen med til at grundlægge sejren sammen med Marcus Dahlin, som stod bag hele ni mål i dag.

Fantastisk opbakning
Men generelt en helstøbt indsats fra et Mors-Thy-mandskab, som var klar fra start, og som fightede om hver eneste bold. Et stærkt forsvar med Kasper Lindgren og Asbjørn Madsen på treer-positionerne, Mads K. Andersen med vanlig energi, Jacob Hessellund igen med nogle vigtige scoringer. Alt i alt en stærk indsats af Mors-Thy Håndbold, som nu har vundet de seneste fem opgør mod Skanderborg Håndbold. Nu venter en kamp mod Nordsjælland Håndbold, hvor en sejr kan betyde, at Mors-Thy Håndbold får to vigtige point med over i det kommende kvalifikationsspil.

Tak for den fantastiske opbakning i Fælledhallen i dag. Vi glæder os til at se jer i Sparekassen Thy Arena | Mors på lørdag.

Herre Ligaen, 25. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-27 (11-14)