Stærk sejr over TTH Holstebro

Sikke en februar måned det har været for Mors-Thy Håndbold. Med torsdagens sejr over TTH Holstebro er totalen nu på ni point i seks kampe og en 7. plads og i alt 20 point i tabellen.

Tøvende første halvleg
Mors-Thy Håndbold fik en lidt tøvende start, og hverken angreb eller forsvar var på højde med de seneste kampes niveau. De blå brugte tiden på at hente mål og var ikke foran på noget tidspunkt i løbet af de første 30 minutter. Rasmus Bech var tilbage på holdkortet, og han tog over for Rasmus Henriksen efter 22 minutters spil. Med to store redninger op til pausen var Bech med til at holde Mors-Thy Håndbold inde i kampen - dog var det hjemmeholdet, der sluttede bedst af og kunne gå til pausen med en føring på 15-13.

Stærk defensiv
Efter pausen var det til gengæld Mors-Thy Håndbold, der fik bedst fat. En hurtig udvisning til TTH Holstebro, og en overtalssituation, der blev vundet 2-0. Det gode spil fortsatte, og Andreas Nielsens scoring efter 38 minutter bragte Mors-Thy Håndbold foran med to. Forsvaret stod igen stærkt med Emil Hansson, Andreas Nielsen, Axel Franzén og Kasper Lindgren i midten, og det så godt ud, da anfører Erik Toft med sit 8. mål bragte Mors-Thy Håndbold foran 17-20.

Fortjent sejr
En udvisning til Andreas Nielsen kickstartede en god periode for hjemmeholdet og på mindre end tre minutter scorede TTH Holstebro fire gange til 21-20. Marcus Midtgaards kanon fra playmakerpositionen bragte balance i regnskabet, og Mors-Thy Håndbold øgede efterfølgende til 22-25 via et par store redninger fra Rasmus Bech. Mors-Thy Håndbold sluttede godt af og kunne tage en sikker og fortjent sejr over TTH Holstebro på 26-29.

På tirsdag tager vi hul på marts med et vigtigt opgør mod KIF Kolding, som aktuelt ligger under nedrykningsstregen. Det sker i Sparekassen Thy Arena | Mors, som vi skal have fyldt til bristepunktet. Billetsalget er godt i gang på https://shop.morsthy.dk/

HTH Herreligaen: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 26-29 (15-13)

Udvisninger: TTH Holstebro 3, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 3-1, 3-3, 6-3, 7-6, 10-7, 11-10, 13-13, 15-15, 16-18, 17-20, 21-20, 21-21, 22-25, 22-27

Tilskuertal: 1.734