Stærkt comeback var ikke nok

Mors-Thy Håndbold var tæt på et stærkt comeback i aftenens kamp mod HC Midtjylland, hvor det med lidt held kunne have blevet til et point eller to efter at have været bagud med 6 mål midtvejs i anden halvleg.

Mors-Thy Håndbold indledte kampen med en flot scoring fra Allan Toft Hansen, hvorefter tekniske fejl gav hjemmeholdet et par lette scoringer. HC Midtjylland havde stor fokus på Erik Toft og Marcus Dahlin, hvilket gjorde det svært for os og hele første halvleg kæmpede Mors-Thy’erne med at finde brugbare løsninger i angrebet, og når bolden endelig fandt vej mod målet, manglede der kvalitet.

Fra anden halvlegs start kom HC Midtjylland blæsende og scorede halvlegens første 4 mål, mens Mors-Thy’erne så passivt til, og cheftræner Søren Hansen tog timeout efter små 4 minutters spil. Lige lidt hjalp det - ikke meget fungerede for spillerne, som virkede rådvilde og fortsat havde store problemer med at finde løsninger. Med 15 minutter igen bragte hjemmeholdet sig foran 20-14, og det lignede en stensikker hjemmesejr, men Mors-Thy Håndbold ville det anderledes, og redninger fra Kasper Larsen samt en sluppet håndbremse angrebsmæssigt bragte spænding tilbage i kampen - således var gæsterne helt oppe og snuse ved stillingen 22-21, inden HC Midtjylland trak det længste strå og lukkede kampen med slutresultatet 25-23

Efter kampen mod SønderjyskE, hvor angrebsspillet fungerede næsten til perfektion, kom vi ned på jorden i dag, og der er noget at arbejde mod frem, når rækkens duks fra Skjern Håndbold kommer på besøg i Sparekassen Thy Arena | Mors på mandag d. 18. december kl. 19.30.

888ligaen, 15. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold 25-23 (13-11)