Storsejr over KIF Kolding

11 mål. ELLEVE MÅL! Mors-Thy Håndbold leverede en pragtpræstation, da KIF Kolding fredag aften fik en regulær røvfuld i egen hule. 27-38 stod der på kuben under Koldinghallens tag efter en times effektivt håndboldspil. Mors-Thy-drengene spillede fantastisk angrebsspil, og i den anden ende kunne Nicklas Graugaard i samarbejde med en stærk defensiv forlade banen med en redningsprocent på 31.

Pauseføring på 6 mål
Mors-Thy Håndbold fik en stærk åbning på kampen. Allerførste scoring var således et vip fra Lasse P på højre fløj til Bjarke Christensen på venstre. Mors-Thy Håndbold kom også på 0-3, inden KIF Kolding fik gang i målscoringen, og det blev til en udligning ved 4-4. Der var fortsat flow i angrebsspillet, og masser af indspil til Emil Bergholt, som sikkert omsatte til mål. Hjemmeholdet fulgte med til 12-13 efter 24 minutters spil, hvorefter bl.a. tre udvisninger til KIF Kolding og et par scoringer på tomt KIF-mål satte skub i Mors-Thy Håndbold, som trak fra til pausestillingen 13-18.

Mors-Thy Håndbold kværnede videre
Emil Bergholt startede anden halvleg med at øge til en Mors-Thy-føring på seks mål. Senere blev det til føringer på syv og otte - begge gange ved Jacob Hessellund, og i mellemtiden hev Nicklas Graugaard en dobbeltredning op af posen. KIF Kolding spillede 7-mod-6, hvilket gav god plads til hjemmeholdets topscorer Andreas Flodman samt Mattias Thynell.  Mors-Thy Håndbold havde ingen problemer med at finde målet i den anden ende, hvor særligt bomstærke Emil Bergholt boltrede sig med 9 mål på lige så mange forsøg, og også Bjarke Christensen markerede sig stærkt med 8 mål. Mors-Thy Håndbold kværnede videre, og efter 50 minutters spil var forspringet på 10 mål, og en stærk holdindsats blev belønnet med en 11-målssejr.

Primo Tours Ligaen, 20. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 27-38 (13-18)