Sander Øverjordet.JPG

Storsejr over Nordsjælland Håndbold

Et begejstret publikum i Sparekassen Thy Arena | Mors kunne lørdag eftermiddag se Mors-Thy Håndbold tage en storsejr i bundbraget mod Nordsjælland Håndbold. Efter en første halvleg hvor Nordsjælland Håndbold hang på til en pausestilling på 16-14, spillede hjemmeholdet sig for alvor ud i anden halvleg, som blev vundet med ni mål.

Sander Øverjordet åbnede målfesten, inden Erik Toft tog over og stod bag fire af sit holds første syv mål. Nordsjælland Håndbold var med til 8-8, og herfra trak Mors-Thy Håndbold fra til 12-8 efter små 20 minutters spil. Det blev også til en 5-målsføring, men den fik gæsterne reduceret til kun to mål ved pausen.

I anden halvleg startede Bjarke Christensen, Andreas Nielsen og den nybagte far, Tim Sørensen, stærkt ud, og efter 42 minutter forlangte Nordsjælland Håndbold timeout ved stillingen 23-18. Det ændrede ikke synderligt ved billedet - Mors-Thy Håndbold fortsatte, hvor de slap, og efter periode hvor der blev byttet mål, kom den første 6-målsføring efter 50 minutter, da Tim Sørensen scorede for 7. gang. De sidste 10 minutter var i ren opvisningsstil fra hjemmeholdet og blev vundet 7-2 - bl.a. kom både Victor Norlyk, Anders Toft (begge 2003’ere) og Viktor Bergholt på banen, sidstnævnte kvitterede med to hurtige kontramål.

Dagens topscorer blev Erik Toft, mens Tim Sørensen blev kåret til Man of The Match.
Nu venter endnu et brag mod TMS Ringsted på udebane mandag d. 25. oktober kl. 19.30.

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 35-24 (16-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 6, Nordsjælland Håndbold 3

Stillinger undervejs: 1-2, 6-6, 9-8, 12-8, 15-10, 17-14, 20-16, 24-19, 26-22, 31-24

Tilskuertal: 1.051

HTH Herreligaen, 9. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold