Storsejr over SønderjyskE

”Ikke siden 1864 er Skansen blevet væltet med sådan et brag!” Citat: En af vores trofaste fans, Niels Peter Aggerholm. Og han har 100 % ret. For Mors-Thy Håndbold skilte ganske enkelt SønderjyskE fuldstændig og aldeles ad og sejrede for tredje kamp i træk - for anden kamp i træk var sejren på +10 mål.

Erik Toft bombede
Erik Toft buldrede løs fra kampens start og havde sidste hånd på Mors-Thy Håndbolds fem (!) første scoringer. SønderjyskE var med til 6-6, men herfra stod der Mors-Thy Håndbold på kampen. Først blev en overtalsperiode udnyttet til en føring på 7-10 efter 14 minutter, og herefter udbyggede de gule gæster stille og roligt, men stensikkert føringen til 10-16 efter 23 minutter og en pausestilling på 13-20.

Formidabel holdindsats
Frederik Tilsted startede målfesten i anden halvleg. Emil Bergholt og Bjarke Christensen fulgte trop med to scoringer yderligere, og en føring på 10 mål var en realitet efter blot 32 minutters spil. Igen, igen leverede Mors-Thy Håndbold forsvarsspil af høj, høj klasse, og endnu en gang var Rasmus Bech en bundsolid og sikker sidste skanse. 18-29 var stillingen halvvejs i anden halvleg, og efter 2 x 30 og en formidabel holdindsats stod der 25-37 på måltavlen i Skansen.

Herre Håndbold Ligaen, 7. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 25-37 (13-20)

Udvisninger: SønderjyskE Herrer 4, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 2-1, 3-4, 6-6, 7-10, 8-12, 10-15, 12-18, 13-23, 16-25, 19-31, 22-32, 23-35