Sander Øverjordet (2).JPG

Stort comeback ikke nok mod Aalborg Håndbold

Mors-Thy Håndbold var uhyggeligt tæt på at lave den helt store overraskelse i slutspillets første kamp mod Aalborg Håndbold, men de blå måtte desværre se sig slået med 30-31 på trods af et stort comeback og en flot præstation især i den sidste del af anden halvleg.

Det så ellers ikke ud til, at det skulle blive tæt. Aalborg Håndbold kom gevaldigt let til deres scoringer i kampens indledning og var foran 1-4, 5-9 og 8-12, og uanset om Mors-Thy Håndbold scorede eller ej, blev det straffet hurtigt og hårdt af gæsterne. Rasmus Henriksen stod godt i målet, og Mors-Thy Håndbold udnyttede en Aalborg-fejludskiftning til at reducere til 11-12 med fem minutter tilbage af 1. halvleg. Desværre fik gæsterne mest ud af de resterende minutter, og pausestillingen var 13-17.

I anden halvleg fik Mors-Thy Håndbold reduceret til 17-20, inden gæsterne med fire scoringer i træk pludselig havde brag sig foran med syv mål - 17-24 med kun 15 spilleminutter tilbage. Et par gode scoringer af Marcus Midtgaard reducerede Aalborgs føring, og med 10 minutter tilbage sørgede Kasper Lindgren for, at gæsternes føring var skrumpet til to mål, og taget lettede på arenaen, da Rasmus Henriksen reddede Jesper Nielsens forsøg, smed et millimeterpræcist udkast til Bjarke, som scorede sit 8. mål til 26-27.

Lige derefter blev Erik Toft præsenteret for et direkte rødt kort efter en tackling på Lukas Sandell, og så tog en storspillende Sander Øverjordet over og viste format med tre mål på de sidste fem minutter og sammen med Bjarke Christensens 9. mål blev det 27-28, 28-29, 29-30 og altså slutteligt kampens resultat 30-31.

Slutspillet er i gang, og trods nederlag i den første kamp, så er vi ikke kommet for at lægge os ned!

HTH Herreligaen Slutspil, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 30-31 (13-17)

Direkte rødt kort: Erik Toft, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 0-2, 1-4, 4-6, 5-9, 8-11, 11-12, 12-16, 14-19, 17-20, 17-24, 24-26, 26-27, 28-29

Tilskuertal: 1.149

HTH Herreligaen Slutspil, 2. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold