Suveræn sejr over Fredericia HK

En helstøbt indsats i begge ender ledte til en fabelagtig sæsondebut på hjemmebane i Thy Hallerne med en sejr på 34-29 over Fredericia HK. Mors-Thy Håndbold bragte sig foran 4-0 indenfor de første fem minutter. Igen-igen var det Erik Toft, som var skarpretter, mens Søren P. holdt Fredericia HK’s skytter fra fadet i den anden ende - 95- stod der efter 15 minutters spil.

Fredericia HK kom bedre med i kampen bl.a. på tre straffekastscoringer af Kristian Stoklund, således var stillingen 11-9 efter 20 minutter og 16-12 ved pausen.

Lækre scoringer i 2. halvleg
Mors-Thy Håndbold kom på banen med 120 km/t efter pausen. Tre mål på under to minutter, og Mors-Thy Håndbold bragte sig for første gang foran med syv mål. Anden halvleg blev én lang lækkerbisken med lækre sager fra playmaker Frederik Tilsteds hånd, Søren Nørgårds følte lob på straffekast, Søren P’s redning på Stoklunds straffekast og ikke mindst Frederik Nørbjergs eminente flyvende scoring på et millimeterpræcist udkast fra Søren P. - blot få minutter efter Nørbjergs første optræden på banen i denne sæson.

Holdt hovedet koldt
Mors-Thy Håndbolds største føring undervejs i kampen var på ni mål, og selvom Fredericia HK spillede sig tilbage og bragte spænding i kampen ved 30-26, var sejren reelt set aldrig i fare - dertil spillede Mors-Thy Håndbold for godt, og holdet sikrede sig og en fyldt Thy Hal sæsonens første sejr på 34-29.

Cheftræner Søren Hansen:
- Det var rigtig fedt! Det er bare en fed kulisse at spille i. Med to fede fangrupper og en vild og spændende håndboldkamp - så skal håndbold altså ses live! Ej, hvor var Bette Balkan og Thy Hallen stærke i dag, og publikum hjalp os til en vigtig sejr - det var en dejlig oplevelse, lød det fra en glad cheftræner efter kampen.

- Vi er i kontrol i kampen, vi var godt forberedte, og det var en fornøjelse, at vi lykkedes med mange af vores ting, og det er læne siden, at vi har scoret 34 mål. Erik brænder igen en god kamp af, Tilsted så godt ud, og da Lasse P. bliver skiftet efter en god præstation, kommer Hess ind og gør et godt indhop.

Nu skal vi nyde sejren, og så går vi i gang med forberedelserne til kampen mod GOG Håndbold i morgen, lød det afslutningsvist fra Søren Hansen.

Primo Tours Ligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK 34-29 (16-12)