Suveræn sejr over Lemvig-Thyborøn

Mors-Thy Håndbold leverede en særdeles suveræn præstation, da holdet besejrede Lemvig-Thyborøn Håndbold 33-22 efter 16-11 ved pausen. Som altid var der masser af tænding på kampen, og der var kog på temperamenterne i begge lejre.

Solidt spil over hele banen dannede grundlaget for en overlegen sejr, startende med stærkt forsvarsspil foran muren Rasmus Bech. Ligeledes var kontrafasen og angrebet stærkt kørende. Og selv om det var en holdpræstation af kaliber med masser af flotte præstationer, så er det umuligt at komme uden om Mads Hoxer Hangaard, som strålede med hele 10 rene scoringer.

Mors-Thy Håndbold gik til pausen med en føring på 16-11, og punkterede kampen endeligt med tre hurtige scoringer i træk efter pausen til stillingen 19-11. Lemvig-Thyborøn Håndbold kom aldrig tættere på end syv mål, og halvvejs i anden halvleg førte Mors-Thy Håndbold med 12. I kampens slutning blev der byttet mål, og Mors-Thy Håndbold gik fra banen med en sikker sejr på 33-22.

Herre Håndbold Ligaen, 6. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 22-33 (11-16)

Udvisninger: Lemvig-Thyborøn Håndbold 3, Mors-Thy Håndbold 7

Stillinger undervejs: 0-1, 1-5, 3-8, 6-10, 8-13, 11-15, 11-19, 12-21, 14-26, 17-27, 18-30, 20-30