Tekniske fejl skyld i tungt nederlag

Det så godt ud efter de første 30 minutter af kampen mod SønderjyskE Herrer. Mors-Thy Håndbold var foran med to efter en fin første halvleg - godt nok målfattig, men med hjemmeholdet i teten, et fint forsvar og en stærkt spillende Rasmus Henriksen i målet. Men skidt start på anden halvleg var mere end de blå kunne overkomme, og pludselig var kampen med omvendte fortegn, og det var gæsterne, der var i front.

Efter 43 minutter var Mors-Thy Håndbold bagud med 4, men efter 10 gode minutter, hvor Rasmus Henriksen kun tillod gæsterne at lave et enkelt mål, havde de blå muligheden for at udligne til 19-19. Den chance blev misset, og i stedet kunne SønderjyskE igen øge føringen, og slutresultatet blev 21-25.

Cheftræner Niels Agesen var skuffet efter kampen.

- Jeg ved godt, at ingen af os laver fejl med vilje, men vi må ikke lave så højt et antal fejl på det her niveau, og med så mange flere tekniske fejl end SønderjyskE hjælper det os ikke noget, at Rasmus Henriksen står fantastisk og har 10 redninger flere end dem. Jeg tror, at vi alle skal have kigget indad i forhold til vores attitude og udstråling, når vi har lidt modgang, for det her er ikke den DNA, den blå trøje står for.

Vi skal sige undskyld til alle dem, der mødte op og bakkede os op, for det her kan vi ganske enkelt ikke være bekendt! Vi håber, at folk vil komme igen til vores næste hjemmekamp. Jeg kan ikke garantere, at vi vinder, men vi kan kun gøre det her bedre, og det kommer til at ske startende fra i morgen, når vi evaluerer, lød det fra Niels Agesen efter kampen.

I samarbejde med Thy-Mors Energi kårer vi Kampens Energibombe, og valget faldt velfortjent på Rasmus Henriksen.

HTH Herreligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer 21-25 (11-9)

Direkte rødt kort: Axel Franzén, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 3-1, 4-4, 7-6, 11-7, 11-9, 11-12, 12-15, 14-18, 18-19, 18-22, 20-23

Tilskuertal: 1.170

HTH Herreligaen, 7. runde: Skanderborg Aarhus Håndbold - Mors-Thy Håndbold