Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6192[3].jpg

Thy-Mors Energi fortsætter som Topsponsor i Mors-Thy Håndbold

Med en ny treårig kontrakt har Thy-Mors Energi forlænget sit engagement i Mors-Thy Håndbold – et engagement og en økonomisk opbakning til klubben, der vækker glæde hos Hans Peter Jarl Madsen, direktør i Mors-Thy Håndbold:

- Thy-Mors Energi er en af egnens større virksomheder, som vi i flere år har haft et supergodt og tæt samarbejde med, og vi er derfor også stolte over, at de fortsætter som topsponsor, fortæller han og fortsætter:

- I Mors-Thy Håndbold er vi dybt afhængige af det lokale erhvervslivs opbakning, og derfor betyder den treårige aftale med Thy-Mors Energi meget for os. Det giver os mere arbejdsro, hvilket har stor betydning i forhold til at drive en håndboldklub - og så tager vi det også som et stort skulderklap for alt det arbejde klubben udfører.

Titlen som Topsponsor er man også stolt over i Thy-Mors Energi, hvor engagementet i Mors-Thy Håndbold både handler om lokal synlighed samt at værne om klubben, der samler Thy og Mors om håndbolden. Direktør, Lars Peter Christiansen, fortæller:

- Vi anerkender, at det er en stor bedrift at drive en klub som Mors-Thy Håndbold i landets bedste liga, og ved at fortsætte som Topsponsor de næste tre år kan vi være med til at skabe ro omkring klubbens økonomi, så klubben kan koncentrere sig om at levere tilfredsstillende resultater på banen. Med titlen som Topsponsor opnår vi samtidig ønsket om at være synlig lokalt, og det er bestemt også vigtigt for os.

Den nye kontrakt er gældende til sommeren 2025.