Tilsted: Vi skal fighte en vis legemsdel ud af bukserne!

Så gælder det årets allersidste kamp, inden julen, juleferie og EM-kamppausen venter. Vi lukker efterårssæsonen ned med en fyldt hal og efterfølgende julehygge med Bette Balkan og livemusik i foyeren.

Men først skal 17. spillerundes kamp afgøres på banen, hvor vi står overfor Ribe-Esbjerg HH. Da vi spillede den første kamp i Ribe, fik vi en alvorlig håndbold-lektion. Resultatet på 27-22 siger noget andet, men realiteten var, at vi efter 50 minutter var bagud med 12 mål, og kun en hæderlig indsats i de sidste 10 minutter reddede Mors-Thy Håndbold fra en regulær afklapsning.

Frederik Tilsted ser frem til årets sidste kamp.

- Vi glæder os til at spille i Sparekassen Thy Mors | Arena igen, forhåbentligt i en propfyldt hal. Vi er underdogs mod Ribe-Esbjerg HH - et rigtigt godt hold, som slog os i den første kamp, så vi håber, at hallen kommer til at koge og kan hjælpe os til at tage revanche mod Ribe-Esbjerg HH og få to point.

Ribe-Esbjerg HH har gode spillere over hele linjen. De har fundet rytmen, som hakkede lidt sidste år, og fremstår som et hold i stedet for en flok individualister. Angrebsmæssigt har de et par gode hårdtskydende backs og to gode stregspillere. De dækker godt op og har to gode keepere i Søren Rasmussen og Tim Winkler.

Vi skal finde de gode Mors-Thy-dyder frem - vi skal spille frit, gå mod mål og fighte en vis legemsdel ud af bukserne, så vi kan slutte et stærkt efterår af med en sejr - sammen er vi stærkest, slutter Tilsted.

Efter kampen er der som vanligt Aftermatch i foyeren, denne gang får vi besøg af bl.a. cheftræner Søren Hansen og tidligere Mors-Thy-topscorer, Kasper Kvist. Det er også i foyeren, at Bette Balkan inviterer til Julehygge efter kampen. Dahlgaard-Dahlgaard spiller, og der kan købes pølser, øl og sodavand.

Primo Tours Ligaen, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH