Tilsteds mål-show i 2. divisionssejr

17. SYTTEN! Så mange gange nettede Frederik Tilsted, da han og holdkammeraterne på 2. division kom tilbage på sejrssporet i lørdagens kamp mod Nørre Djurs HK, som blev vundet 28-31 på udebane. Mors-Thy Håndbold var foran kampen igennem, og via 13-14 ved pausen var slutresultatet 28-31.

Træner på 2. division, Lars Krarup:
- Vi startede kampen som lyn og torden og bragte os ret hurtigt foran med fem mål. Vi stod fint imod de ting, som vi havde forventet, at de ville komme med - især deres venstre back, som vi havde svært ved at styre i den første kamp, ham havde vi styr på i dag. Pga. nogle sjuskefejl, kom Nørre Djurs tilbage i kampen, og vi var kun foran med et enkelt mål ved pausen.

I anden halvleg blev der for alvor skruet op for koncentrationen, og vi fik igen slået et lille hul. Hjemmeholdet forsøgte sig med en mandsopdækning af Frederik Tilsted, men det var guf for Simon Skadhauge, som via sine skarpe gennembrud tvang Nørre Djurs til at gå tilbage til 6-0-forsvar. Vi var i fuld kontrol i anden halvleg, og kun en slap slutning på kampen var afgørende for, at vi kun vandt kampen med tre mål.

Det var en dejlig koncentreret indsats mod en god modstander, som har ambitioner om at spille 1. division indenfor en årrække - leveret af en ung trup med Jakob Poulsen fra 1997 som ældste mand på holdet og på en dag, hvor vi pga. tre skader og afbud, havde tre U18-spillere fra HF Mors med.

2. division, 19. runde: Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold 28-31 (13-14)