To vigtige point i Nordsjælland

To vigtige point blev sat på kontoen her i eftermiddag, da Mors-Thy Håndbold besejrede Nordsjælland Håndbold med 30-24 efter 16-10 ved pausen. Sejren var den første på udebane over Nordsjælland Håndbold siden 2013.

Stærk start
Mors-Thy Håndbold kom godt fra start i en hæsblæsende og tempofyldt første halvleg. Marcus Dahlin var tilbage for fuld kraft, og den lange svensker var skarp i angrebet og i forsvaret, hvor han var rykket ind som 3’er sammen med Kasper Lindgren. Søren P. havde gode aktioner i målet, og Frederik Tilsted var kreativ og godt spillende i angrebet.

Flashback
Ved stillingen 9-13 til os var der problemer med haluret, og flere fik flashback til vores besynderlige kamp mod KIF Kolding i Gentofte Hallen for et par sæsoner siden, hvor haluret gik i stykker med Mors-Thy Håndbold i front, og efterfølgende fik KIF Kolding vendt kampen, som de vandt. Det skete dog ikke i dag, hvor Mors-Thy-drengene koncentrationen flot og øgede til 10-16 ved pausen.

Hurtigt afgjort
Mors-Thy Håndbold startede anden halvleg med to hurtige scoringer, og dermed var kampen reelt set afgjort. Ved stillingen 14-24 fik Mors-Thy Håndbold kampens første 10-målsføring, og senere blev det også til 11 måls difference mellem de to hold, inden Mors-Thy Håndbold gik lidt ned i gear til sidst i kampen, og hjemmeholdet reducerede til slutresultatet 24-30 i Mors-Thy Håndbolds favør.

En god sejr på baggrund af en helstøbt indsats hele vejen rundt. En stærk forsvars- og målmandspræstation og ligeledes en flot angrebskamp, og ikke mindst toppræstation af alle medrejsende fans fra Bette Balkan.

Primo Tours Ligaen, 8. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-30 (10-16)