Træningslejr i Sverige

Fire dages træningslejr er forbi for Mors-Thy Håndbold. Ugen startede i Sæby Fritidscenter med haltræning og styrketræning og efter en enkelt overnatning gik turen til Göteborg i onsdags. Her har Mors-Thy Håndbold mødt hhv. Önnereds HK og IK Sävehof i to træningskampe.

Mod Önnereds HK blev det til en sejr på 38-31 efter en super første halvleg og 21-12 ved pausen, selvom Mors-Thy Håndbold var uden Mads Hoxer, Erik Toft, Sander Øverjordet, Bjarke Christensen, Axel Franzén, Tim Sørensen, Andreas Nielsen og Kristian Vukman.

I dag var så de forsvarende svenske mestre fra IK Sävehof på menuen. En modstander af en lidt anden kaliber, og især i anden halvleg fik Mors-Thy Håndbold ørerne i maskinen. Efter en første halvleg med for mange brændte chancer samt forsvarsmæssige problemer de første 20 minutter kunne Mors-Thy Håndbold gå til pausen nede med et enkelt mål 14-13. I anden halvleg blev det til alt for mange fejl, som blev straffet af et godt spillende Sävehof-hold, som vandt 37-29.

I den kommende uge venter haltræninger, fysiske test og træningskamp mod Skanderborg-Aarhus Håndbold og efterfølgende præsentation af spillertruppen i Sparekassen Thy Arena | Mors på torsdag d. 19. august.