Træningssejr over Århus Håndbold

Sæsonens første kamp på hjemmebane endte med en sejr til Mors-Thy Håndbold. Efter at have ført hele kampen, kom Mors-Thy Håndbold bagud ved stillingen 23-24, men på trods af en undertalsperiode formåede Mors-Thy’erne at hive en sejr hjem via en stor redning af Søren P. i kampens døende sekunder.

Søren P. skiftede med Rasmus Bech efter ca. 10 minutters spil, og dagens fødselar havde generelt godt fat bag et mere offensivt Mors-Thy-forsvar end tidligere set. Første halvleg var tæt og med hjemmeholdet i teten, og pausestillingen var 16-14 til de blå.

I anden halvleg faldt scoringsfrekvensen betragteligt. Mors-Thy Håndbold spillede egentligt fint angrebshåndbold, men der var for mange store afbrændere. Århus Håndbold bragte sig foran for første gang i kampen ved stillingen 23-24, men trods udvisninger til Jens Dolberg og Erik Toft i kampens sidste minutter, fik scoringer af først Bjarke Christensen og derefter Allan Toft Hansen bragt Mors-Thy Håndbold i front. Århus Håndbold udlignede til 26-26, inden Bjarke stjal bolden i et Århus angreb i overtal og satte kampens sidste scoring ind.

Ca. 350 tilskuere var på lægterne til kampen, som blev afviklet med diverse Corona-restriktioner. Tak til alle for at følge vores anvisninger ved ankomst til arenaen og under kampen.

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 27-26 (16-14)