Tredje gang var ikke lykkens gang

Det blev heller ikke til en sejr i tredje forsøg i Herre Ligaen, dertil var dagens gæster fra GOG Håndbold og i særdeleshed landsholdsspillerne Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke for gode på dagen.

Marcus Dahlin indledte første halvleg med et drøn i målhjørnet. Målet var samtidig startskuddet til en rigtig god periode for Mors-Thy Håndbold. Hjemmeholdet havde ingen problemer med at finde netmaskerne, og med god kvalitet i afslutninger bragte de sig undervejs foran med tre mål. Fra Nicolai Sommers scoring til 9-7 i det 14. minut dalede scoringsfrekvensen imidlertid kraftigt, GOG udlignede til 9-9, og herfra fik Mors-Thy’erne kun bolden i mål tre gange yderligere i første halvleg og således en pausestilling på 12-16.

GOG bragte sig foran med fem efter pausen, men de blå kom igen og var helt oppe og puste gæsterne i nakken ved stillingen 17-19. GOG trak fra igen, og selvom Asbjørn Madsen kortvarigt bragte spænding tilbage i opgøret med sin scoring til 24-27 med 4 minutter tilbage, svarede GOG hurtigt igen og lukkede kampen til slutresultatet 25-30. Kampens spiller blev Ronnie Nicolaisen.

Næste kamp er på fredag d. 14. september, hvor turen går til Ringsted.

Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold 25-30 (12-16)