Tredje gang var lykkens gang

Uha-da, for et drama. Der blev givet og taget, da Mors-Thy Håndbold tørnede sammen lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.  I de to holds tidligere opgør havde dagens værter trukket det længste strå, men tredje gang blev lykkens gang for Mors-Thy Håndbold, som vandt 28-31 efter 14-13 til hjemmeholdet ved pausen.

Masser af intensitet
Som forventet var der gang i den fra første fløjt, og der var både masser af mål og masser af udvisninger i kampens første fjerdedel - i alt 5 udvisninger og 16 mål. Som ventet var der også masser af intensitet og fight, og både på banen og på tilskuerpladserne kogte temperamenterne ind imellem. Mors-Thy Håndbold var et skridt efter Lemvig-Thyborøn hele første halvleg, og det var Erik Toft, som med et voldsomt drøn af en scoring lige inden pausen, sørgede for at Mors-Thy Håndbold kun var bagud med et enkelt mål til pausen.

Syv mål i træk
Erik Toft startede anden halvleg, som han sluttede første - med et par gedigne hug fra distancen, og udlignede til 14-14 og 15-15. Det var også Erik toft, som bragte sit hold foran for første gang i kampen til 17-18 - i alt syv mål i træk scorede Mors-Thy Håndbold i fra det 35. til det 44. minut, hvor Mors-Thy Håndbold gik fra 17-15 til 17-22.

Mors-Thy Håndbold fortsatte det gode spil, og selv om Lemvig-Thyborøn hentede et par mål via 5-1-forsvar og 7-mod-6-spil og faktisk kom helt tæt på ved 25-27 og 28-30 holdt Mors-Thy-spillerne hovederne kolde, og Asbjørn Madsen kunne sætte kampens sidste scoring ind til en sejr på 31-28.

Kampens topscorer blev kommende Mors-Thy-spiller, Jonas Gade, som scorede hele 11 gange.

I aftenens anden kamp i kvalifikationspuljen vandt Nordsjælland Håndbold 35-32 over KIF Kolding, og dermed topper Mors-Thy Håndbold puljen med fire point efter første spillerunde.

Herre Ligaen Kvalifikationsspil, 1. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-31 (14-13)