Tredje sejr i træk

Heller ikke Ribe-Esbjerg HH kunne stoppe Mors-Thy Håndbolds stime, som nu lyder på otte sejre og et uafgjort resultat i de seneste 10 kampe.

Mors-Thy Håndbold startede ud som lyn og torden og var foran 5-1 efter 11 minutter. Særligt Bjarke Christensen var skarp, forsvaret stod stærkt, og Rasmus Henriksen tog fra i målet. Gæsterne kom bedre med i kampen og fik udlignet til 10-10 med fem minutter tilbage af første halvleg. Mors-Thy Håndbold kunne dog gå til pausen med en føring på 13-12 og en fornemmelse af, at det kunne gøres bedre.

Efter pausen trak Mors-Thy Håndbold stille og roligt fra og havde føringer på 17-14, 20-16 og 24-18, og det lugtede af to point, da Bjarke Christensen kunne bringe Mors-Thy Håndbold foran med otte efter 48 minutters spil. Ribe-Esbjerg HH kom aldrig tættere på end 5 mål, og Bjarke Christensens 12. scoring i sidste sekund til slutresultatet 30-24 sørgede for, at Mors-Thy Håndbold nu også er bedst indbyrdes med Ribe-Esbjerg HH.

Nu venter et spændende lokalbrag mod Lemvig-Thyborøn Håndbold på onsdag. Vi skal have fyldt Thyhallen igen, venner. Billetsalget er i gang på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 30-24 (13-12)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Ribe-Esbjerg HH 2

Stillinger undervejs: 2-1, 5-1, 7-3, 7-6, 9-6, 10-10, 14-12, 18-14, 20-17, 23-17, 26-18, 27-22

Tilskuertal: 1.234