TTH Holstebro var for stærke

Hvem kom bedst ud fra den lange VM-pause? Det var spørgsmålet, da Mors-Thy Håndbold tog hul på 2019, og tørnede sammen med TTH Holstebro fredag aften i Gråkjær Arena.

Langt fra VM-bold
Og lad det være sagt med det samme - det var langt fra VM-bold, der blev leveret på banen. Første halvleg lignede en typisk første kamp efter en længere pause - ingen af holdene fik spillet til at sidde i skabet, og der var flere tekniske fejl fra begge mandskaber. Mors-Thy Håndbold forsøgte sig bl.a. uden held med 7-mod-6, men god fight holdt Mors-Thy’erne inde i kampen, og holdene kunne gå helt lige til pause med stillingen 10-10.

Dyre afbrændere
I starten af anden halvleg så det straks sværere ud. Selvom de medrejsende Bette Balkan-fans vejrede morgenluft, da Asbjørn Madsen bragte de blå foran 10-11 i anden halvlegs indledning. Det var desværre den eneste Mors-Thy-føring i kampen, og herefter tog TTH Holstebro over og lynhurtigt stod der 15-12 på måltavlen. Mors-Thy Håndbold var fortsat med og efter 21-16, pressede gæsterne på ved stillingen 21-19, og var det ikke for et utal af slemme afbrændere gennem især de sidste 30 minutter, så kunne det have set anderledes ud. Desværre kom Mors-Thy Håndbold ikke tættere på - især Sebastian Frandsen voldte Mors-Thy’erne store kvaler, da han blev skiftet ind i anden halvlegs slutfase, og kampen endte med et nederlag på 25-21.

På begge hold var scoringerne fordelt på mange - hos Mors-Thy Håndbold flest hos Mads K. Andersen, som blev kampens topscorer med 6 mål.

Herre Ligaen, 19. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 25-21 (10-10)