TTH var for stærke

TTH Holstebro viste sig som for stor en mundfuld for Mors-Thy-drengene i eftermiddagens kamp i Gråkjær Arena. Værterne var alt andet end gæstfrie, og efter 15 minutters spil bragte de sig foran 10-3, og det så unægtelig svært ud for Mors-Thy’erne. De blåklædte gav sig dog ikke og kæmpede sig flere gange op på TTH Holstebro bl.a. ved 11-8 og 25-22 - men et stærkt TTH-hold løb fra os til sidst i kampen.

Assistenttræner Jonas Degnbol efter kampen:
- Vi rammer desværre ikke det rigtige tændingsniveau fra starten af kampen - vi får ikke tacklet ordentligt igennem og TTH kommer til for gode situationer.

Vi spiller en skidt første halvleg, hvor ikke meget fungerer og hvor vi heller ikke har marginalerne på vores side. I anden halvleg slipper vi håndbremsen og laver 18 mål mod et stærkt forsvar, og det skal vi selvfølgelig tage med videre.

Jeg er sikker på, at til kampen mod Århus Håndbold kommer vi til at se et Mors-Thy-hold som brænder igennem - det er vores sidste hjemmekamp i grundspillet i 888ligaen, så vi skal vise vores hjemmepublikum hvad vi står for, siger Degnbol og forsætter:
- Det var fedt med nogle fløjmål på en dag, hvor vi har problemer med at score fra bagkæden. Juste leverer en god indsats med 6 på 7 forsøg og samtidig laver Tilsted 3 fra den anden fløj. Og Stefan knokler og laver nogle gode mål på gennembrud.

Nu har vi mødt de tre formodede bedste hold i ligaen, og nu kommer der nogle kampe mod hold som vi kan måle os med, så det er nu det gælder! Kæmpetak til Bette Balkan og Hurup HK for fed opbakning på lægterne i dag, og nu håber vi, at folk er klar på at fylde hallen på onsdag, når Århus Håndbold kommer til Thisted. Vi har brug for hjælp fra lægterne til at lægge tryk på Århus, dommere - og til at bakke os 100 % op.

888ligaen, 24. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 35-27 (16-9)