Tungt nederlag til KIF

Det endte med endnu et tungt 1-målsnederlag i aftenens kamp mod KIF Kolding. 28-27 efter 16-14 ved pausen. Igen spillede Mors-Thy Håndbold en fin omgang håndbold, og indstillingen fejlede bestemt heller ikke noget, men en bunke afbrændere blev afgørende for kampens udfald.

7-mod-6
I kampens indledning havde Mors-Thy Håndbold svært ved at dæmme op for KIF Koldings 7-mod-6 spil. Alligevel lykkedes det de blå at bringe sig foran 7-9 midtvejs i første halvleg. Herefter fulgte tre KIF-scoringer i træk, og herfra var Mors-Thy Håndbold bagefter på måltavlen og en KIF-scoring i første halvlegs sidste sekunder sikrede hjemmeholdet en pauseføring på 16-14.

Mors-Thy Håndbold på måljagt
I anden halvleg bragte værterne sig yderligere foran ved 17-14 og 19-15, og herfra var det et Mors-Thy-hold på måljagt. Det blev 19-18, og sådan fortsatte det: KIF Kolding øgede, og Mors-Thy reducerede. To udvisninger oveni hinanden til Kasper Lindgren og Bjarke Christensen gav plads til en ny 3-målsføring til KIF Kolding.

Lige ved og næsten
Ligeledes var der tre mål op for Mors-Thy Håndbold, da KIF Kolding omsatte et straffekast med små fem minutter tilbage og stillingen 28-25. Herefter fulgte en hurtig scoring af Sander Øverjordet, et forsøg på tomt mål af Bjarke Christensen og en scoring til 28-27 af Mads Hoxer Hangaard med 1 minut og 3 sekunder tilbage - og herfra fik hjemmeholdet lov til at spille tiden ud til store frustrationer for de blå.

Lasse P. spillede en stor kamp og blev sit holds topscorer med 7 mål.

HTH Herre Ligaen, 16. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 28-27 (16-14)

Udvisninger: KIF Kolding 3, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 5-6, 7-9, 10-9, 12-10, 17-14, 19-15, 19-18, 22-20, 23-22, 26-24, 28-25