Uafgjort drama i Thy Hallerne

Der blev ikke fundet en vinder, da Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold tørnede sammen i et dramatisk opgør lørdag eftermiddag. 28-28 blev resultatet efter en Skanderborg-udligning i allersidste sekund.

Skiftevise føringer
Igen leverede Mors-Thy Håndbold en flot kamp mod en af rækkens stærke hold. Mads Hoxer og Erik Toft åbnede kampen effektivt, ligesom Mors-Thy Håndbold fik tændt op under kontramaskinen. Men gæsterne var ikke kommet for at se på, og i en periode midt i første halvleg gik Skanderborg fra 8-5 til 9-10. Mors-Thy Håndbold svarede igen, og efter skiftevise føringer sørgede en scoring af Lasse Pedersen for pausestillingen på 15-15.

Det var også Lasse P., der åbnede ballet i anden halvleg. Mors-Thy Håndbolds største føring var ved 21-17 efter 38 minutter, og hjemmeholdet var i front til 55. minut, hvor Skanderborg Håndbold udlignede til 24-24. Herefter var det helt tæt og blev endnu mere intenst. Erik Toft marchordre efter en tackling på Skanderborgs Cornelius Kragh med seks minutter tilbage af kampen. Hoxer bragte sit hold foran 25-24 og 26-25, og Emil Bergholt sørgede for føringer på 27-26 og 28-27 - den sidste scoring med 18 sekunder tilbage af opgøret - inden Skanderborg s Morten Balling scorede på Man of The Match, Rasmus Bech i sidste sekund til slutresultatet 28-28.

Herre Håndbold Ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 28-28 (15-15)

Diskvalifikation: Direkte rødt kort, Erik Toft, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 2-1, 4-4, 8-5, 9-10, 13-12, 14-15, 18-16, 21-17, 23-21, 24-24, 26-25, 27-27