Uafgjort drama mod Skjern Håndbold

Der var håndboldfest på Mors her til aften, da Mors-Thy Håndbold brød Skjern Håndbolds imponerende sejrsstime. 8 sejre i træk, 13 hvis man tæller Champions League med - men rækkens duks kom i strid modvind på Bette Balkan og smed et point.

Mors-Thy Håndbold spillede en forrygende første halvleg med et velforberedt og aggressivt forsvar foran en oplagt Kasper Larsen i målet. Erik Toft havde krudt i armen og bombede løs og nåede op på i alt 5 scoringer inden pausen - det kunne endda have været 6, men et af hans forsøg blev fejlagtigt ikke dømt inde ved stillingen 8-7. Mors-Thy-drengene leverede kontant forsvarsspil med masser af spilstop og pressede utallige gange Skjern Håndbold til at lave fejl, og stillingen ved pausen var 12-9 i hjemmeholdets favør.

Kasper Lindgren startede anden halvleg med at brage to bolde ind bag Emil Nielsen i målet. Mors-Thy Håndbold fortsatte det høje tempo i begge ender og med et toptændt Bette Balkan i ryggen bragte hjemmeholdet sig foran 15-11. Skjern Håndbold lod sig dog ikke kyse og hentede stille og roligt ind i kampen og fik deres første føring siden 2-3 ved stillingen 16-17 - især hurtige Jesper Konradsson og Markus Olsson voldte Mors-Thy-forsvaret problemer. Herefter fulgtes de to hold ad og efter en dramatisk afslutning, hvor både Mors-Thy Håndbold og Skjern Håndbold havde muligheden for at tage begge point, blev det til pointdeling mellem de to hold.

888ligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 24-24 (12-9)

Lørdag d. 23. december kl. 16.05 i Ribe Fritidscenter
Der er gratis entré til kampen, og Bette Balkan arrangerer bus. Tilmelding hos Jacob Mehl tlf. 60 80 41 33