Hoxer.JPG

Uafgjort i Kolding

Det endte helt lige, og dermed blev det til et tiltrængt point i aftenens udekamp mod KIF Kolding efter et dramatisk og hektisk opgør med mange mål og mange udvisninger. Mors-Thy Håndbold havde bolden til sidst, men missede muligheden for at tage begge point, da kampens sidste forsøg blev afværget. Umiddelbart efter kampen var skuffelsen til at føle på, men set over hele kampen, hvor Mors-Thy Håndbold hang efter i størstedelen, kunne de blå være tilfredse med det uafgjorte resultat.

Mors-Thy Håndbold fik en skidt start på opgøret - små fem minutter spillet og vi var bagud 4-1. Afstanden på de tre mål fastholdt hjemmeholdet de første 20 minutter, hvorefter de øgede til +5. Efter 25 minutters spil tog cheftræner Niels Agesen sin første timeout. Den fik sat skub i Mors-Thy’erne - fire mål i træk, en række redninger fra Rasmus Henriksen og imponerende opbakning fra Bette Balkan og pausestillingen var 16-15.

Efter pausen sørgede Sander Øverjordet for Mors-Thy Håndbolds første udligning i kampen ved 16-16. KIF Kolding bragte sig igen i spidsen med et par mål, og efter 39 minutter var det først en velspillende Emil Hansson, der udlignede på ny, og efterfølgende bragte Bjarke Christensen sit hold foran ved 22-21. De næste 10 minutter stod den på skiftevise 1-målsføringer og udligninger, indtil hjemmeholdet gik i front med to mål ved 29-27 og syv minutter tilbage af opgøret. KIF Kolding førte også med to ved stillingen 31-29, men tilbagevendte Mads Hoxer Hangaard viste klassen og sørgede for Mors-Thy Håndbolds to sidste mål til slutresultatet 31-31.

HTH Herreligaen, 11. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 31-31 (16-15)

Udvisninger: KIF Kolding 8, Mors-Thy Håndbold 4
Rødt kort: Benjamin Pedersen, KIF Kolding (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 0-1, 4-1, 5-3, 8-5, 11-8, 13-8, 15-11, 16-14, 16-16, 19-17, 21-22, 24-24, 26-27, 29-27, 31-30

Tilskuertal: 2.221

HTH Herreligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg-Aarhus Håndbold