Uafgjort mod Skanderborg Aarhus

Mors-Thy Håndbold er ubesejret i de fire sidste kampe efter en gyser i Århus tirsdag aften og et uafgjort resultat mod ligaens nummer 3 fra Skanderborg Aarhus Håndbold. Med sejren i dag rykkede Mors-Thy Håndbold op på den 8. plads, som giver adgang til slutspillet.

Mors-Thy Håndbold var uden Rasmus Bech og Kasper Lindgren, og i sidstnævntes fravær, trådte Emil Hansson til og den store svensker gjorde det godt. Mors-Thy Håndbold kom foran 1-4, inden Skanderborg Aarhus udlignede til 4-4 efter 8 minutters spilletid. Det blev også til en føring til hjemmeholdet, inden Mors-Thy igen trak fra til 6-8 over 7-10 og til pauseføringen 11-12.

I anden halvleg lynede først Erik Toft og dernæst Emil Hansson, og Mors-Thy Håndbold var foran med tre. Og sådan var det i store dele af anden halvleg med skiftevise 2- eller 3-målføringer til Mors-Thy. Forsvaret stod stærkt, og Skanderborg Aarhus tog timeout halvvejs i anden halvleg og spillede 7-mod-6 og fik reduceret til 22-23 med ti minutter tilbage af kampen. Krisen blev afværget i første omgang, da først Tim Sørensen og efterfølgende Lasse Pedersen med sin 8. scoring øgede til 22-25.

Hjemmeholdet udlignede til 25-25 med tre minutter tilbage. Axel Franzén svarede hurtigt igen med sin anden scoring på tomt mål, inden hjemmeholdet udlignede til kampens resultat. Med bolden på hånden til sidst havde Mors-Thy Håndbold muligheden for at sikre sig sejren, men det sidste angreb løb ud i sandet.

HTH Herreligaen: Skanderborg Aarhus Håndbold - Mors-Thy Håndbold 26-26 (11-12)

Udvisninger: Skanderborg Aarhus Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 1-0, 1-4, 4-4, 6-8, 7-10, 11-14, 13-16, 16-18, 18-21, 22-23, 22-25, 25-25

Tilskuertal: 1.485

HTH Herreligaen: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold