Udebanesejr på 26-39 og videre i Santander Cup

Mors-Thy Håndbold er videre i Santander Cup, og dermed venter en 1/8-finale. Lodtrækningen hertil finder sted fredag d. 14. juni.

Et friskt startende hjemmehold og en lidt rodet start for Mors-Thy Håndbold med forhastede beslutninger og tekniske fejl gjorde, at Mors-Thy Håndbold var bagud til stillingen 5-4. Herfra blev der lukket af, og Mors-Thy Håndbold scorede 10 gange i træk til 5-14, inden hjemmeholdet fik sat deres 6. scoring ind, og al spænding var lukket ud af opgøret. Især Hessellund og Tilsted var flittige målscorere i starten - Tilsted mest scorende i første halvleg med hele 7 mål, heraf 2 på straffekast og en pausestilling 9-20.

Igen efter pausen begyndte Hjallerup IF godt, og hentede ind på Mors-Thy Håndbolds føring til bl.a. 18-26, inden Mors-Thy Håndbold igen strammede grebet og bragte sig foran 19-30 - bl.a. på en lækker dobbelt VIP-kombination mellem Lasse P. og Nicolai Sommer med sidstnævnte som afslutter. Mors-Thy Håndbold vandt anden halvleg med to, og dermed endte det med en 13-målssejr på 26-39.

Søren Hansen:
- Kampen blev afviklet på vores præmisser, og som vi ønskede det. Vi satte os på kampen og fik hurtigt slået et hul, og vi fik fordelt ressourcerne godt. Der var plads til, at dem med småskader kunne sidde over, så Marcus Dahlin, Mads K. Andersen og Søren Nørgård spillede ikke.

Angrebsmæssigt viser vi mange gode ting, især Erik spiller skarpt i starten, og Tilsted styrer spillet godt. Der bliver scoret lidt for mange mål imod os, men det er svært at være utilfreds, for vi er videre i Santander Cuppen, og det var det, vi kom efter.

Santander Cup, 6. runde: Hjallerup IF (2. div.) - Mors-Thy Håndbold 26-39 (9-20)