Videre til 6. runde i Santander Cup

Mors-Thy Håndbold tog det første planmæssige skridt i Santander Cup, da Viborg FH fra 2. division blev besejret med 41-23 mandag aften. Mors-Thy Håndbold var uden Lasse Pedersen, Kasper Lindgren, Johan Nilsson, Oscar von Oettingen, Mads Svane og Victor Norlyk, så der var masser spilletid til de unge talenter Malthe Bull og Kristoffer Vestergaard.

Fra kampens start satte Mors-Thy Håndbold turboen på, og især Axel Franzén boltrede sig i kontrafasen, og stillingen ved pausen var 9-18. Efter pausen fortsatte Mors-Thy Håndbold med flot og tempofyldt angrebsspil og solidt forsvarsspil, og kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 41-23 mod et ellers godt kæmpende Viborg FH-mandskab. Vi er dermed videre til 6. runde i Santander Cup.

På lørdag tager vi fat på HTH Herreligaen igen, og der venter en modstander af en anden kaliber, når vi står overfor Aalborg Håndbold i Gigantium, hvor vi glæder os til at se over 300 medrejsende fans på lægterne.

Santander Cup, 5. runde: Viborg FH - Mors-Thy Håndbold 23-41 (9-18)