Ærgerligt nederlag i Skjern

Det blev en hård skæbne for et ellers hårdt kæmpende Mors-Thy-mandskab, der for femte ligakamp i træk måtte forlade banen uden point - værterne fra Skjern Håndbold tog en sejr på 24-23 i aftenens kamp.

De blå åbnede ballet med en scoring fra Emil Bergholt, og Mors-Thy Håndbold var forrest på måltavlen i størstedelen af første halvleg, som Lasse P. lukkede med en herlig scoring fra egen forsvars-ende på tomt Skjern mål - og en etmålsføring ved pausen.

Stærk Lasse P.
Efter pausen udlignede Skjern Håndbold til 14-14 og havde flere store chancer, men Rasmus Bech viste høj klasse med store redninger, og Mors-Thy Håndbold bragte sig igen foran - endda med muligheden for at øge føringen. Holdene skiftedes til at føre, indtil Skjern Håndbold fik slået et hul med en 3-målsføring efter 50 minutters spil og stillingen 22-19. Den føring havde Mors-Thy Håndbold hentet små fem minutter senere, da først Jonas Gade og derefter en stærkt spillende Lasse P. x 2 nettede for de blå.

Dramatisk afslutning
Afslutningen blev dramatisk og hektisk som resten af opgøret. Hjemmeholdet bragte sig foran med to, Jonas Wille tog timeout med en scoring af Marcus Midtgaard til følge. 23-22 og to minutter tilbage. Herefter to misbrugte Skjern-chancer samt en Skjern-udvisning og til allersidst desværre en også en Skjern-redning i kampens allersidste sekund - og altså et nederlag med mindst mulig margin til Mors-Thy Håndbold.

HTH Herre Ligaen, 14. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-23 (13-14)

Udvisninger: Skjern Håndbold 4, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-1, 2-2, 4-5, 6-6, 8-9, 10-11, 13-12, 14-14, 17-16, 17-18, 22-19, 22-22, 24-22