Andreas Dam.JPG

Ærgerligt nederlag til 2. division

Unge Andreas Dam med seks mål

Da Mors-Thy Håndbold vandt det første opgør mod Mejrup-Hvam i efteråret, var det med bl.a. Jens Chr. Kjær Brauner og Lasse Justesen på holdkortet - i går aftes var der ingen hjælp at hente fra ligatruppen, som spillede træningskamp i Randers. I stedet fik nogle af HF Mors’ U18 spillere chancen, og selv om de unge drenge gjorde hvad de kunne, så rakte det desværre ikke til points.

Træner Lars Krarup umiddelbart efter kampen:

- Åha, jeg er sgu skuffet lige nu. Jeg synes virkelig, at vi fortjente bedre, men vi manglede lige det sidste. Vi overraskede Mejrup-Hvam ved at dække 3-3-forsvar hele kampen igennem - selv da de forsøgte sig med at spille 7 mod 6, og det var de ikke glade for at spille overfor. I hele første halvleg er vi fint med og har godt styr på Mejrup, og vi går til pause med en god fornemmelse.

I anden halvleg kommer vi til at hænge lidt bagefter pga. egne fejl, vi brænder for meget, og vi sover ind i imellem i forsvaret - jeg vil tro, at Mejrup får 8-10 mål i alt, fordi vores tre bagerste spillere i 3-3-forsvaret ind imellem tager sig nogle gevaldige blundere, og så lægger hjemmepublikummet et stort tryk på dommerne i igennem anden halvleg.

Vi har aldrig dækket 3-3 før, og det er hårdt at dække sådan op, men alle knokler helt vildt i dag, og vi gør hvad vi kan. Før kampen ville jeg nok syntes, at et nederlag på 30-28 var et fornuftigt resultat, men her efter kampen så synes jeg, at vi skulle have haft points med os hjem, men rutinen vandt over ungdommen - de var gode til at trække tiden, kaste sig lidt mm, og der var de klogere end os i dagens kamp.

2. division, 13. runde: Mejrup-Hvam - Mors-Thy Håndbold 30-28 (11-11)