Søren Hansen.JPG

Ærgerligt nederlag til Aalborg Håndbold

Hvis Fælledhallen virkede tom i mandags, så var det endnu værre i dag, hvor Mors-Thy Håndbold spillede i mægtige Gigantium med plads til 5.000 tilskuere. Og det blev til et ærgerligt nederlag på 27-25 efter en pauseføring til hjemmeholdet på 16-15 og et eller flot comeback af Mors-Thy-drengene, som gik fra 23-19 til 23-23, inden Aalborg Håndbold igen trak fra, og slutresultatet var 27-25.

Mors-Thy Håndbold fik en fin start på kampen med bl.a. gode redninger fra Søren P. Angrebsmæssigt havde Mors-Thy Håndbold ikke synderligt svært at score i den anden ende, hvor bl.a. Marcus Dahlin havde godt gang i skudarmen. Første halvleg var en lige forestilling, indtil Aalborg Håndbold bragte sig foran efter 24 minutters spil og altså en pauseføring på 16-15 til hjemmeholdet.

Flot comeback
Umiddelbart efter pausen udlignede Dahlin til 16-16, og Aalborg Håndbold brændte straffe på Nicklas Graugaard. Mors-Thy Håndbold fik sværere ved at finde målet og kom bagud med fire 21-17 og 23-19 - men med fire Mors-Thy-scoringer i træk, kunne Hoxer fuldende et flot comeback og udligne til 23-23. Herefter kom Aalborg Håndbold igen foran med to, og den føring hold kampen ud til resultatet 27-25.

Søren Hansen: Vi kæmpede
- Det var ærgerligt, at vi ikke fik noget med herfra i dag. Som kampen skred frem, synes jeg at vi havde fortjent som minimum et point. Vi kæmpede og gav ikke op. Vi var udfordrede af deres 5-1 forsvar, men forsøgte at løse det og kom tilbage på 23-23 efter at have været nede med fire.

Vi får rejst os efter præstationen i mandags, får minimeret antallet af tekniske fejl og leverer en meget bedre kamp. Lige nu er vi lidt rystede over alt det, der sker rundt omkring os lige nu, og håndbold bliver en lille ting - så vi må vente og se, hvad det kommer til at have af konsekvenser for håndbolden og os, slutter Søren Hansen.

Primo Tours Ligaen, 24. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-25 (16-15)