Mads Thymann.JPG

Én god halvleg var ikke nok

En rigtig god første halvleg blev afløst af en knapt så god anden halvleg. Efter 10-11 ved pausen løb gæsterne fra Skjern fra Mors-Thy Håndbold i de sidste 30 minutter, og kampes resultat blev 19-25.

Mors-Thy Håndbold fik en stærk defensiv start med Svend Rughave på mål og den første Skjern-scoring efter fem minutter. Desværre for Mors-Thy Håndbold startede Bonde i Skjerns mål også godt ud, og trods fint spil og mange gode chancer, havde de blå kun passeret Skjern-keeperen fem gange efter 23 minutters spil, hvor udeholdet var foran med 5-8. Mads Svane udlignede til 8-8 og pausestillingen var 10-11.

Ligesom første halvleg begyndte anden halvleg målfattigt. Igen var det med gæsterne i front og med Mors-Thy Håndbold på jagt. Mads Thymann udlignede til 13-13 efter 37 minutter, og det var sidste gang i kampen, at der var kontakt. Skjern Håndbold trak fra, og havde den største føring ved 17-24 efter 53 minutter. Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet i de sidste minutter, og kampens resultat blev 19-25.

HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 19-25 (10-11)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Skjern Håndbold 3

Stillinger undervejs: 2-1, 2-5, 5-6, 5-8, 8-8, 8-10, 11-13, 13-13, 14-17, 15-19, 16-20, 16-23, 19-24

Tilskuertal: 1.130

HTH Herreligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro