Victor og Svane.JPG (2)
Kamp.jpg

Årets første træningskamp

I eftermiddag kl. 16.30 dansk tid spillede Mors-Thy Håndbold træningskamp mod ligakonkurrenterne fra Ribe-Esbjerg HH. Kampen blev spillet i Porto Santos flotte hal, Pavilhão Multiusos, hvor masser af lokale og turister overværede kampen.

Cheftræner Søren Hansen:

- Det var en typisk træningskamp, hvor begge hold prøvede nogle ting af, og alle mand fik spilletid. Vi fik en lidt skidt start på kampen, og var bagud med fem mål efter det første kvarters spil, men fik hentet ind på Ribe-Esbjerg HH og resten af kampen var egentligt ret tæt.

Vi skiftede meget ud, ofte 3-4 spillere ad gangen, og det gjorde selvfølgelig noget ved vores rytme - men vi havde på forhånd bestemt nogle ting vi ville nå i løbet af kampen, og der var masser af gode elementer undervejs i kampen, og vi har set og er blevet klogere på en del ting. Vi havde Asbjørn og Mads med igen - det var dejligt at se de to, og både Nicklas og Ludwig fik masser af spilleminutter i målet.

Resultatet er underordnet - det var en fed kamp med masser af positive ting, som vi kan tage med os videre mod de vigtige kampe, der venter i 888ligaen.

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 29-31 (12-15)

Målscorere:
Marcus Dahlin 6
Nicolai Sommer 5
Asbjørn Madsen 4
Nickolei Jensen 4
Frederik Nørbjerg 4
Stefan Nielsen 2 (1)
Allan Toft Hansen 2
Lasse Pedersen 1
Mads K. Andersen 1
 

Næste kamp - træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Skive fH (1. div.)
Tirsdag d. 23. januar kl. 16.30 i Nordmorshallen
Gratis entré

Fotos: DRAPS GOV