Victor og Svane.JPG (2)
Susanne.jpg

Årets Frivillig 16/17: Susanne Løgsted

Mandag aften samledes omkring 50 frivillige, repræsentanter fra klubbens bestyrelse og størstedelen af spillerne fra ligatruppen til en hyggelig aften med god mad og masser af snak om sæsonen der er gået. Aftenen var afslutning for alle de frivillige, som knokler før, under og efter hver eneste kamp i 888ligaen - og som gør det muligt at spille ligahåndbold i Mors-Thy Håndbold.

Der var også lejlighed til at kåre Årets Frivillig i Mors-Thy Håndbold, og hæderen tilfaldt Susanne Løgsted, som koordinerer alle hjælpere til kampene i Thy Hallen, og som har været med siden den spæde start i 2007. I øvrigt er både Susannes mand Tonny og hendes far Egon blandt de frivillige i Mors-Thy Håndbold. Susanne blev begavet med gavekort til Hereford Beefstouw i Skive og smukke blomster fra Dueholm Blomster.

Har DU lyst til at være en del af vores Frivillig-Team i den kommende sæson, så har du muligheden for at melde dig nu. Vi har altid brug for nye frivillige, som kan hjælpe med forskellige opgaver før, under og efter vores hjemmekampe i Jyske Bank Mors Arena og Thy Hallen. 

Som frivillig i Mors-Thy Håndbold bliver du en del af et fantastisk team med nye bekendtskaber, gode oplevelser og masser af hyggelige timer - de frivillige i Mors-Thy Håndbold mødes ofte i god tid til kaffe og kage og ligeledes evalueres kampene over en øl og hyggeligt samvær. Samtidig er du med til at skabe gode oplevelser for alle gæster til Mors-Thy Håndbolds kampe i 888ligaen. Ud over de mange gode oplevelser får du et årskort til en ståplads, som gælder til samtlige hjemmekampe.

Opgaverne er mange og kan for eksempel være:
- Klargøring til kamp: Opsætning af bander, LED-bander, gulvreklamer, roll-ups
- Indgang: Scanning af billetter
- Gulvtørrere: Tørre gulv under kampene
- Storskærm: Betjene pc’er til storskærme – med spillere, sponsorer mm.
- Logning: Udarbejde statistik over kampen til på pc’er
- Perlehjørnet: Børne”pasning” med HAMA-perler
- Vagter: Kontrol ved indgang og i hallen
- Nedtagning: Tage bander, LED-bander, gulvreklamer, roll-ups mm. Ned
- Oprydning: Samle affald i hallen

Vi søger servicemindede og samarbejdsvillige M/K’ere med smil på læben og med lysten til at give Mors-Thy Håndbolds gæster en uforglemmelig oplevelse i hallen.

Kunne du tænke dig at blive en af Mors-Thy Håndbolds mange frivillige, så kontakt Camilla på tlf. 51 29 64 40 eller camilla@morsthy.dk