Victor og Svane.JPG (2)
Sejr (4).JPG

Årets sidste kamp er også udsat

Det blev langt fra den juleperiode og afslutning på året, som vi havde regnet med eller drømt om. Først aflysning af tilskuere til kampene og dernæst udsættelse af kampene mod hhv. KIF Kolding og Skanderborg Aarhus Håndbold - og nu også kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Alt sammen grundet de massive tilfælde af corona i HTH Herreligaen og generelt i samfundet. Heldigvis har de ramte spillere i Mors-Thy Håndbold alle haft nogle milde forløb, og vi er klar igen efter den lille nytårsferie, der nu er planlagt.

2021 lakker mod enden, og året og sæsonen er gået op og ned. Der er sket meget i Mors-Thy Håndbold - både på og udenfor banen, men stærkest i erindringen står Pokal-triumfen i Jyske Bank Boxen tilbage i juni, hvor vi hentede klubbens første titel med den vildeste blå opbakning på lægterne. Det var et stort øjeblik, som alle med tilknytning eller tilhørsforhold til Mors-Thy Håndbold, altid vil huske.

Nu ser vi frem mod 2022. Mod spændende kampe, mod sejre og nederlag, mod fællesskab og sammenhold. Alt sammen i den blå trøje. Og vi glæder os.

Med ønsket om et godt nytår!