Victor og Svane.JPG (2)
Marcus-Dahlin_1.jpg

Årets sidste kamp

Lillejuleaften spilles årets sidste kampe i 888ligaen. Der er fuld spillerunde med kampe fordelt kl. 18.30 og kl. 19.30. Mors-Thy Håndbold spiller kl. 19.30 mod KIF Kolding København i Sydbank Arena. Hovedkampen på Tv2 Sport er GOG Håndbold - Århus Håndbold, men der vises klip fra alle kampe - se med på Tv2 Sport allerede fra kl. 17.30.

I det sidste opgør mellem de to hold i Jyske Bank Mors Arena tilbage i september, trak KIF’erne det længste strå og kunne rejse hjem med en sejr på 26-21. Siden da er det gået op og ned for det stjernespækkede mandskab - mest op i de sidste par kampe, hvor bl.a. BSV og HC Midtjylland er blevet besejret, og KIF ligger pt. på en 6. plads i 888ligaen.

Marcus Dahlin ser frem til kampen:

- Der venter os en svær kamp på udebane. KIF Kolding København er kommet godt igen efter en lidt svag start, og de ligner et hold, som er ved at finde hinanden på banen.
Vi skal holde os til vores plan - kan vi det og samtidig ramme det niveau vi har spillet på i de sidste mange kampe, så er vi ikke uden chancer mod KIF. Begge hold vil gerne have en god afslutning på efterårets kampe, så jeg forventer, at det bliver en hård og meget fysisk kamp, hvor begge hold kommer til at give sig 100 %. Jeg håber, at vi spiller en god kamp og slutter ordentligt af - det vil være dejligt inden den lange VM-pause som venter i januar.

888ligaen, 17. runde: KIF Kolding København - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 23. december kl. 19.30
Sydbank Arena
Ambolten 6
6000 Kolding

Billetter kan købes her: http://www.billetlugen.dk/da/event/kif-kolding-koebenhavn-201617/billetter

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore - og så sender Tv2 Sport fra samtlige kampe i 888ligaen med start fra kl. 17.30.