Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2657.jpg

Ærgerligt nederlag i Aalborg

Det var lige ved og næsten i aftenens kamp i Aalborg. Efter 55 minutters spil var stillingen 24-24, og først i de sidste minutter trak Aalborg Håndbold afgørende fra og tog sejren fra et godt kæmpende Mors-Thy-mandskab, som havde fortjent en bedre skæbne mod rækkens nr. 1.

De blåklædte spillede en forrygende første halvleg, og udspillede gang på gang Aalborgs stjernespækkede mandskab med enkelt og effektivt spil - særligt Nickolei Jensen fik vist sit store repertoire, mens Marcus Dahlin bombede løs. Undervejs var MTH’erne foran med 6 mål, og overraskelsen lurede i Gigantium, hvor ca. 200 fantastiske medrejsende Bette Balkan’ere i store perioder styrede slagets gang på lægterne i en ellers næsten fyldt hal.

I anden halvleg kom Aalborg Håndbold tættere på, og selv om drengene kæmpede forbilledligt og længe formåede at holde stand, så udlignede Aalborg Håndbold til 22-22 - herefter fulgte nogle nervepirrende minutter, hvor både Aalborg og Mors-Thy havde føringerne, inden hjemmeholdet altså trak fra til sidst.

Stefan Nielsen:
- Vi spiller en disciplineret kamp - og en virkelig fin første halvleg. Vi spiller en god gang angrebshåndbold, som Aalborg har svært ved at læse, og vi lykkes stort set alle med vores skud, og samtidig får vi dem presset forsvarsmæssigt. I anden halvleg er Aalborg gode til at justere taktisk - de stiller sig helt defensivt og indbyder os til at skyde, og vi formår ikke at omstille os og bliver ved med at lave indspil til vores strege.

Marcus Dahlin:
- Det var en sjov og tæt kamp med to hold, som meget gerne ville vinde. Aalborg Håndbold var revanchelystne efter deres nederlag til Ribe-Esbjerg HH, og vi ville selvfølgelig gerne have sejren ifht. slutspillet. Vi spiller en fin kamp, men de sidste 10 minutter bliver afgørende - vi laver for mange tekniske fejl, og da Aalborg ændrer deres forsvar, formår vi ikke at udnytte det.

Det er jo helt vildt underligt at sidde her efter kampen og være skuffet over, at vi har tabt til rækkens nr. 1 på udebane, men jeg synes at vi er det bedste hold i dag. Nu tager vi revanche på onsdag! Vi glæder os til kampen mod Skjern, og vi håber at der kommer mange mennesker i hallen og hjælper os til en sejr.

Jonas Degnbol:
- Arghh, det var ærgerligt! Der var masser af gode elementer i dag, og jeg synes at vi havde fortjent mindst et point, ligesom jeg også er ret sikker på, at Aalborg er glade for sejren. Vi må tage de positive ting med, og dem var der mange af i dag. Vi kæmper bravt i forsvaret - vi står altså over for nogle gode spillere i dag, men vi får taget god højde. Vi spiller en forrygende 1. halvleg, og i anden halvleg løber vi desværre lidt tør for ressourcer, og Aalborg har en større bredde. Det er ikke Aalborg Håndbold, som vinder kampen i dag - det er os der smider det væk.

Ros til Dahlin som laver 10 kasser på 12 forsøg. Nickolei Jensen spiller en rigtig god første halvleg, og så synes jeg at Allan Toft vokser med opgaven og bliver bedre og bedre i forsvaret.

 

888ligaen, 22. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 25-28 (13-16)

Målscorere:
Marcus Dahlin 10
Nickolei Jensen 5
Christoffer Cichosz 4
Stefan Nielsen 3 (3)
Nicolai Sommer 2
Lasse Pedersen 1

Stillinger undervejs: 3-3, 5-9, 7-12, 12-15, 16-17, 20-21, 23-23, 26-24

Tilskuertal: 4.022

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 15. marts kl. 20.30 i Jyske Bank Mors Arena
Billetsalg starter onsdag d. 1. marts kl. 12.00: http://shop.morsthy.dk/

Husk også kampen mod TTH Holstebro på lørdag d. 18. marts kl. 17.10 i Gråkjær Arena. Bette Balkan arrangerer bus - kontakt Søren tlf. 20 26 11 83