Ærgerligt nederlag til BSV

Hvilket drama! Hvilken stemning! Og hvilket ufortjent nederlag.
Efter 60 minutters fremragende håndbold, hvor Mors-Thy Håndbold i den grad bød medaljekandidaterne op til dans, og hvor de blåklædte havde fortjent bedre, blev det til et ærgerligt nederlag på 26-30.

Med en fyldt Thy Hal og et veloplagt publikum i ryggen lagde Mors-Thy Håndbold godt ud i kampens indledning. Især Marcus Dahlin og Erik Toft startede godt ud med nogle gode scoringer, og hjemmeholdet var med til det 8. minut, hvor Erik Toft bragte sit hold foran 5-4. Herefter scorede BSV 6 gange i træk og bragte sig foran 5-10, inden Lasse P. viste træfsikkerhed med to scoringer i træk. BSV straffede det ubønhørligt, når MTH’erne lavede fejl, og bragte sig foran med 8-15 undervejs i halvlegen, inden de blå scorede halvlegens sidste fire mål til pausestillingen 12-15 - og tænk så, hvad det kunne være blevet til, hvis det ikke havde været for bl.a. to brændte straffekast og tre forsøg på træværket…

Mors-Thy Håndbold fortsatte det gode spil efter pausen og udlignede efter BSV’s føring efter fire minutters spil ved stillingen 15-15. Herefter trak BSV fra og bragte sig foran med 16-19, men igen hang hjemmeholdet på og hentede gæsterne ved stillingen 19-19. Ronnie Nicolaisen stod formidabelt i Mors-Thy-målet, mens hans holdkammerater kæmpede som gale i forsvaret og spillede effektivt og seværdigt håndbold i den anden ende. De to hold fulgtes med skiftevis lige og 1-måls-føring til BSV, og først med fire minutter tilbage trak gæsterne fra og vandt kampen med fire overskydende mål - slutresultatet blev 26-30

888ligaen, 23. runde: Mors-Thy Håndbold - BSV 26-30 (12-15)