6__Mads_Thymann.JPG

Ærgerligt nederlag til Mors-Thy i sæsonpremiereren

Den første kamp i turneringen udløste desværre ikke point til Mors-Thy og endte med et nederlag på 30-27 efter 17-14 til Ribe-Esbjerg ved pausen efter en lidt rodet affære

Kampen startede lige med skiftende føringer i de første 10 minutter, hvorefter Ribe-Esbjerg tog teten og bragte sig foran med 10-5 efter 15 minutters spil. En 5 måls føring der holdt helt frem til 30 sekunder før pausen, hvorefter det lykkedes MTH at score 2 gange til halvlegsresultatet 17-14.
1. halvleg var præget af manglende skarphed i angrebet – ligesom forsvaret ikke den samme pondus som i mandagens kamp i Holstebro. Det betød ligeledes at MTH manglede redninger.

Det var dog et forvandlet hold, der kom på banen efter pausen. Forsvaret fik bedre fat og det gav gode betingelser for Rasmus Henriksen, der diskede op med fine redninger. Da angrebet samtidig blev mere sprudlende med en Victor Norlyk som en god styrmand lykkedes det MTH score 6 mål i træk uden REHH scoringer,og efter 4 minutters spil i 2. halvleg kom MTH foran med 18-17. Denne føring blev udbygget til 20-18 og kun et par store redninger af Agúst E Björgvinsson i REHH's mål forhindrede MTH at udbygge denne føring.
REHH fik momentum og bragte sig foran igen og førte resten af kampen med 1-2 mål. MTH havde dog masser af muligheder for at komme tilbage men ligesom i 1. halvleg manglede den sidste skarphed, da kampen skulle afgøres. Derfor endte det desværre med et ærgerligt nederlag på 30-27 til et af de hold, som MTH forventeligt skal kæmpe med om en plads i slutspillet

Næste kamp er sæsonåbningen på hjemmebane, hvor de forsvarende mestre fra GOG kommer på besøg.

HTH Herreligaen, 1. Runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 30-27 (17-14)

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 0, Mors-Thy Håndbold 0

Stillinger undervejs: 3-3. 6-5, 10-5, 13-8, 15-10, 17-14, 18-19, 21-21, 24-23, 25-23, 26-24, 30-27