Victor og Svane.JPG (2)
IMG_4229.jpg

110 HF Mors-børn til træning

Over 100 HF Mors-børn fra U6 - U12 troppede i aften op i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor Mors-Thy Håndbolds ligatrup med cheftræner Søren Hansen i spidsen stod klar til at overtage træningen for en aften. Der var 6 træningsstationer med forskellige emner i arenaens 2 haller og hver station blev passet af 2 ligaspillere.

Søren Hansen indledte arrangementet med en peptalk om at huske at træne, få gode venner, have det sjovt og drømme - men samtlige børn og medfølgende forældre lyttede med. Herefter blev spillerne fordelt efter alder og køn på de 6 stationer, og så fulgte 1,5 times træning med nye sjove øvelser, masser af grin og højt humør. Efter træningen var der fællesspisning med i nærheden af 170 spillere, forældre og ligatruppen.

Søren Hansen:
- Det er skægt at se spillerne i nogle lidt uvante situationer og se hvor meget de engagerer sig. Det er et virkelig godt arrangement, som dyrker nogle af nøgleordene i en klub som vores: Fællesskab, sammenhold og klubånd - og så er det jo altid dejligt at se en masse glade håndboldspillere, som går til den til træning.

Henrik Tilsted:
- Det er superfedt at HF Mors har stablet det her arrangement på benene, hvor der kommer så mange børn og forældre. Det er sjovt at se mine holdkammerater agere lidt udenfor deres comfort zone, og sjovt at se alle børnene blive udfordret og lave en masse sjove ting. For os er det dejligt at kunne give lidt tilbage, ligesom det er skønt at se masser af glade børn med smil på læben - for det er jo det, håndbold handler om.

Mads Holmgaard Sørensen er far til Maja på HF Mors U10 Piger, hvor han også er en del af trænergruppen:
- Det er helt vildt fedt, at man samler klubben på den her måde og viser at selv om man spiller liga, så gider man godt at bruge tid på ungdomsspillerne.

Vi er nogle forældre, der har snakket om, at det er pissefedt at det nærmest er hele ligatruppen, der er her - og man kan se, at de engagerer sig og synes, at det er sjovt og tager sig tid til at give high fives. krammere og autografer, og nogle har sågar haft børn hængende på ryggen. Det er helt sikkert, at nogle af de her børn fremover kommer til Mors-Thy Håndbolds kampe, ligesom børnene har en følelse af, at de kender spillerne på ligaholdet - det går begge veje, og dén slags styrker fællesskabet.